• 🔥 Εκατομμύρια προϊόντα
  • Βρείτε εύκολα Προσφορές και Καταστήματα
  • Markethub - Το Ελληνικό Marketplace

Kenzo Flower Ikebana By Kenzo Eau de Parfum 40 ml - K010420

107.4€

Κωδικός: 12471-1082479

Brand: Kenzo

Ο KENZO παρουσιάζει με το πρώτο κεφάλαιο μιας νέας συλλογής, ως φόρο τιμής σε αυτό το εμβληματικό όνομα: FLOWER.

Η έμπνευση αυτού του νέου αρώματος είναι η συνάντηση της ιαπωνικής τέχνης των λουλουδιών με τη γαλλική τέχνη της αρωματοποιίας.

Αυτή η τέχνη ενσαρκώνει την ιαπωνική του κουλτούρα, την αγάπη του Kenzo Taka για την τέχνη IKEBANA, τα χρώματα και όλα τα είδη λουλουδιών.

Αντιπροσωπεύει τη συνάντηση του Πολιτισμού με τη Φύση, την ουσία του σύμπαντος της KENZO.

Αυτό το Eau de Parfum είναι το πρώτο κεφάλαιο της νέας συλλογής Flower by Kenzo.

Μια μοναδική σύνθεση με το ιαπωνικό άγγιγμα από τσάι Sobacha & εκλεπτυσμένα άνθη Κερασιάς Sakura, σε μια λουλουδάτη καρδιά από absolute Tuberose και πολύτιμο Σανταλόξυλο.

Ένα μπουκάλι που μοιάζει με κόσμημα και κοσμείται με ένα σχέδιο λουλουδιών στο οποιο απεικονίζετε ένα ολάνθιστο κλαδί της δημοφιλούς ιαπωνικής κερασιάς.

Με σεβασμό στη δέσμευση του Οίκου για τη διατήρηση του περιβάλλοντος, το FLOWER IKEBANA BY KENZO αποτελείται από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να μειώσει τη χρήση πλαστικού, η KENZO προσφέρει για πρώτη φορά ένα μπουκάλι και ένα καπάκι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από γυαλί, με 15% ανακυκλωμένο γυαλί.

Αυτό το νέο γυάλινο μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από γαλλική άμμο και κατασκευάζεται στη Γαλλία.

Χρησιμοποιεί λιγότερο από 4% πλαστικό ( 75ml και λιγότερο από 3% για τα 40 ml ) : αντλία ψεκασμού καθώς και ένθετο στο καπάκι από 64% βιολογικό πλαστικό.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CI 17200 (RED 33), CI 19140 (YELLOW 5), CI 60730 (EXT. VIOLET 2)